Ευκαιρίες Καριέρας

Η εταιρεία Άρτιον Ιατροτεχολογικά αναζητεί υπεύθυνα άτομα που να ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τον χώρο της διαχείρησης ποιότητας, των πωλήσεων και της τεχνικής υποστήριξης εμφυτεύσιμων ειδών στον χώρο της ορθοπαιδικής.

 

Βασικά και απαραίτητα προσόντα είναι η κατοχή πτυχίου ΤΕΙ στον χώρο της βιοιατρικής τεχνολογίας ή πτυχίου αναγνωρισμένου Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου με συναφές αντικείμενο στον χώρο της βιολογίας ή εμβιομηχανικής ή μηχανολογίας.

 

Η εταιρεία μας παρέχει συνεχή εκπαίδευση στο αντικείμενο στο εξωτερικό καθώς και δυνατότητα ανάπτυξης στον χώρο των ιατροτεχνολογικών ειδών.

 

Η φιλοσοφία που διέπει την πρόσληψη προσωπικού σχετίζεται με το “hire for attitude train for skills” που σημαίνει ότι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του ατόμου πάιζουν πρωταρχικό ρόλο στην διαδικασία επιλογής. Δίνεται μεγάλη σημασία στο ταίριασμα της προσωπικότητας του υποψηφίου με τις αξίες και τον σκοπό της Άρτιον γεγονός που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για όλο το προσωπικό της επιχείρησης.

 

Εαν σας ενδιαφέρει να γίνεται μέλος της οικογένειάς μας και να εργαστείτε σε ένα περιβάλλον μάθησης και ανάπτυξης, παρακαλούμε να στείλετε το βιογραφικό σας στο παρακάτω email hr@artionmedical.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.